Everyday Carry zaklampen

Everyday Carry zaklampen (EDC)

Everyday Carry zaklampen zijn zaklampen voor dagelijks gebruik. Om het  kiezen van de juiste zaklamp zo eenvoudig mogelijk te maken voor je, hebben wij vast een selectie gemaakt van compacte zaklantaarns die altijd en overal wel van pas komen. Dat scheelt jouw weer zoeken!

Direct meer weten? 0481-354040

Selectie

We hebben een selectie Everyday Carry zaklampen gemaakt op basis van formaat, lichtopbrengst en gebruiksduur. Alle modellen zijn goed te dragen in een jaszak, geven meer dan genoeg licht voor dagelijks gebruik.
Daarnaast hebben we gekeken voor je naar de gebruiksduur zodat je er ook echt wat mee kunt als je je zaklantaarn echt nodig hebt. We hebben zowel oplaadbare modellen als modellen op batterijen voor je geselecteerd.

Lees meer

Oplaadbaar of niet?

Een oplaadbare zaklamp is uiteindelijk veel goedkoper in het gebruik dat een zaklamp op batterijen. Zeker wanneer je je Everyday Carry zaklamp ook echt dagelijks wilt gebruiken. Wil je deze ook gebruiken in geval van nood, zoals bij een langdurige stroomuitval, dan kun je beter kiezen voor een model op batterijen. Lithium batterijen lopen minder snel leeg (ook tijdens opslag) dan alkaline batterijen. Zorg daarom altijd voor een voorraadje goede batterijen.

Lees minder

Resultaat 1–12 van de 20 resultaten wordt getoond