SALE!

Ledlenser T7.2

79.99 68.95

320 lumen
tot 50 uur gebruiksduur
inclusief draagtas en Duracell batterijen
Advanced Fucus (bediening met één hand)
bereik 260 meter
3 lichtstanden
tactische schakelaar en coating

Beschrijving

Ledlenser T7.2

De Led Lenser T7.2 is de tactische versie van de P7.2. Deze zaklamp is lekker fel maar toch compact. Met een maximale output van 320 lumen schijn je tot wel 260 meter ver. Deze versie heeft een extra grote schakelaar zodat je hem ook met handschoenen aan goed kunt bedienen. De focus ring is te vergrendelen zodat je de  lichtbundel in de meest ideale stand kunt vastzetten. Ideaal wanneer je deze zaklamp meestal op en vaste afstand wilt gebruiken of wanneer je de lamp als wapenlamp gebruikt.

Standen

De Ledlenser T7.2 is lekker eenvoudig in de bediening waardoor je razendsnel en zonder na te denken kunt schakelen tussen de verschillende standen. Door hem gewoon aan te zetten, kom je direct in de Power stand met 250 lumen. Druk je de schakelaar half in, dan kom je in de Boost modus. Druk je de schakelaar 2x in, dan kom je in de Low stand.

Low: 40 lumens; 50 hours run-time; 100 m bereik
Power: 250 lumens; 4 hours run-time; 220 m bereik
Boost: 320 lumens; 2 hours run-time; 260 m bereik

Constructie

De Led Lenser T7.2 is waterdicht volgens de IPX4 norm en kan prima tegen een stootje. De behuizing is gemaakt van lichtgewicht aluminium. Als krachtbron worden 4X AAA batterijen gebruikt. Deze batterijen zijn goed betaalbaar en wereldwijd verkrijgbaar.

Advanced Focus Systeem.

Dankzij het Advanced Focus systeem, heeft deze zaklamp een groot bereik bij minder lumen. En dat is fijn, want minder lumen staat voor een langere gebruiksduur terwijl je net zo ver kunt schijnen als met lampen van andere merken die veel meer lumen nodig hebben. De speciale reflector en lens zorgen voor een maximale lichtopbrengst zonder blinde vlekken of kringen in de lichtbundel.

Eigenschappen Led Lenser T7.2.

  • 320 lumen
  • tot 50 uur gebruiksduur
  • inclusief draagtas en Duracell batterijen
  • Advanced Fucus (bediening met één hand)
  • bereik 260 meter
  • 3 lichtstanden
  • tactische schakelaar en coating

Extra informatie

Bereik

Formaat

lumen

Merk

Oplaadbaar

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ledlenser T7.2” te beoordelen