Oplaadbare zaklamp

Oplaadbare zaklamp kopen?

Bij je op zoek naar een oplaadbare zaklamp? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bieden je een ruim assortiment aan oplaadbare zaklampen van diverse topmerken. Of je nu op zoek bent naar een mini lamp of een draagbare schijnwerper, wij hebben het voor je!

Merken
Als erkend leverancier van o.a Ledlenser, Olight, Nextorch en Maglite kunnen we je goed adviseren over alle producten. Alle merken komen bij de Nederlandse importeurs vandaan dus je kiest voor een degelijk product dat aan alle Nederlandse eisen voldoet en je kunt altijd terugvallen op een goede garantie-afhandeling!
Een oplaadbare zaklamp kopen kan een lastige klus zijn, daarom informeren we je graag!

Eerst zien?
Wil je de zaklampen eerst eens komen bekijken? Dan ben je van harte welkom. Wij hebben altijd een ruime voorraad beschikbaar en je kunt ze allemaal uittesten. Bel ons op 0481-354040 voor een afspraak of voor advies!

Lees meer

Voordelen

Een oplaadbare zaklamp heeft een groot aantal voordelen. Hoewel ze in aanschaf vaak iets duurder zijn, hoef je nooit meer batterijen te kopen. Tegenwoordig kun je de accu\'s vele malen opladen en is de levensduur vele male langer dan tien jaar geleden. Ook tussentijds bijladen is geen enkel probleem. Ideaal wanneer je vaak gebruik maakt van je zaklamp.

Beter voor milieu


De ecologische footprint van een acculamp is vele malen lager. De productie van batterijen is milieubelastend net als het verwerken van lege batterijen.

Gebruiksklaar


Een oplaadbare zaklamp met druppellader is altijd klaar voor gebruik. Je kunt hem namelijk altijd in de oplader laten. Hierdoor heb je hem in geval van nood altijd bij de hand en heb je de beschikking over de maximale gebruiksduur.

Lees minder

Resultaat 1–12 van de 28 resultaten wordt getoond