Alle 7 resultaten

Zaklamp voor zelfverdediging kopen?

Een zaklamp kan handig zijn om jezelf te verdedigen in noodsituaties. Niet alleen geeft het je een veilig gevoel om in het donker te kunnen zien, je kunt er ook omstanders mee waarschuwen. Als het echt niet anders kan, kun je je zaklamp inzetten om je belager de aanval te doen staken, of om in ieder geval tijdwinst te creëren zodat je zelf kunt vluchten.

Felle flits (stroboscoop)

Alle zaklampen voor zelfverdediging uit onze selectie zijn voorzien van een fel flitslicht. Dit noemen we strobe of stroboscoop. Dit felle flitslicht heeft tijdelijk een verblindende en desoriënterende werking. Dit geeft je meer kans om te vluchten.

Slagrand

Ook zijn onze zaklampen voor zelfverdediging voorzien van een slagrand waarmee je in geval van nood een ferme tik kunt uitdelen. Gebruik nooit meer geweld dan strikt noodzakelijk is om de aanval af te wenden en te ontkomen.

Het gebruik van een zaklamp in noodsituaties is toegestaan mits er niet meer geweld wordt gebruikt dan strikt noodzakelijk is om een aanval af te wenden.Misbruik kan worden gestraft en een zaklamp kan zelfs als wapen worden gezien.

Led zaklamp

Olight M1X Striker

68.99
Sale
99.00 89.10
Sale

Led zaklamp

Olight M23 Javelot

119.95 99.00
161.91
149.95

Led zaklamp

Walther Pro XL1000

96.95

Everyday Carry zaklampen

Walther Tactical XT2

39.95